MESLEKTAŞIMIZ AV.AYBİKE ERKAL'DAN MUTLU HABER...

Meslektaşımız Av. Aybike ERKAL ve eşi Ali Can ERKAL ’ın kız çocukları Umay ERKAL dünyaya gelmiştir. Anne ve Babayı Kutlar; Birlikte Sağlıklı, Mutlu Günler Geçirmelerini Dileriz.
Okuma Sayısı:10| Haber Tarihi:14.03.2019

8 MART “DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ”​ BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu olarak tüm kadınlarımızı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde; kazanılmış haklarımıza sahip çıkmaya; taleplerimizi ısrarla takip etmeye çağırıyoruz. ​ 8 Mart, tüm dünyada emekçi kadınların; kendilerini ailede, toplumda, siyasal, sosyal ve ekonomik alanlarda eşit birey olarak görmeyen çağdışı zihniyetlere omuz omuza mücadele içinde karşı çıktığı, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için gereken kültürel, eğitimsel ve yasal çalışmaların yapılması taleplerini dile getirdiği mücadele ve dayanışma günüdür. ​
Okuma Sayısı:75| Haber Tarihi:08.03.2019

TOPLUMUN HER KESİMİNDEKİ KADINLARIMIZLA HUKUK DEVLETİNE, DEMOKRASİYE VE AYDINLIK YARINLARA GİDEN YOLDA BİRLİKTE YÜRÜMEK DİLEĞİYLE. 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUZ. ​
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:08.03.2019

BASINA VE KAMUOYUNA

Mesleğimize ve meslektaşlarımıza dönük saldırılara dün bir yenisi daha eklenmiştir. 01 Mart 2019 tarihinde Diyarbakır Baro Başkanımız, Baro Yönetim Kurulu Üyesi ve Baro üyesi meslektaşlarımız ve baro çalışanları, Diyarbakır Adliyesi önünde her Cuma yapılan Tahir ELÇİ anma etkinliği akabinde, Diyarbakır Barosu Adli Yardım Bürosuna geçerken, 7-8 kişiden oluşan bir grubun fiziki saldırısına maruz kalmışlardır.
Okuma Sayısı:39| Haber Tarihi:02.03.2019

<<<Mart 2019><<