RUHSAT TÖRENİ

Ayşenur GÜL 24.09.2018 tarihinde Baro Başkanlığında düzenlenen törenle yemin ederek avukatlığa başladı. ​ Tören, Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti. ​ Avukatlık yeminini eden Ayşenur GÜL sonrasında Ruhsatını Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ ’ın elinden aldı. Avukatlık cübbesi Baromuz avukatlarından Av. Hasan Basri BAYRAKTAR tarafından giydirilen genç meslektaşımız böylelikle avukatlığa ilk adımını attı. ​
Okuma Sayısı:14| Haber Tarihi:24.09.2018

RUHSAT TÖRENİ

Büşra OHRİ 21.09.2018 tarihinde Baro Başkanlığında düzenlenen törenle yemin ederek avukatlığa başladı. ​ Tören, Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti. ​ Avukatlık yeminini eden Büşra OHRİ sonrasında Ruhsatını Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ ’ın elinden aldı. Avukatlık cübbesi Baromuz avukatlarından Av. Mesut Rıdvan Sarıoğlu tarafından giydirilen genç meslektaşımız böylelikle avukatlığa ilk adımını attı.
Okuma Sayısı:39| Haber Tarihi:21.09.2018

AVRUPA BİRLİĞİ VE AVRUPA KONSEYİ ORTAK PROJESİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı’nın ana faydalanıcısı olduğu, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Ortak Projesi olan ” Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitelerinin Artırılması projesi’nin açılış konferansı 13 Eylül 2018 tarihinde, Ankara'da gerçekleştirildi. ​
Okuma Sayısı:30| Haber Tarihi:18.09.2018

Okuma Sayısı:56| Haber Tarihi:17.09.2018

RUHSAT TÖRENİ

Salih YILMAZ 14.09.2018 tarihinde Baro Başkanlığında düzenlenen törenle yemin ederek avukatlığa başladı. ​ Tören, Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile çok sayıda meslektaşımızın katılımıyla gerçekleşti.
Okuma Sayısı:64| Haber Tarihi:14.09.2018

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BASIN AÇIKLAMASI