MESLEKTAŞLARIMIZ BAROMUZUN KURULUŞUNUN 65 İNCİ YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA LEYLANDI RESTAURANTTA DÜZENLENEN YEMEKTE BULUŞTU.

Baromuzun Kuruluşunun 65 inci yılı kutlamaları kapsamında planlanan yemeğimiz 17 Temmuz 2018 Leylandı Restaurantta gerçekleştirildi. Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ’ın açılış konuşması ile başlayan yemeğe, Hakim ve Savcılar, Yönetim Kurulu üyelerimiz, çok sayıda meslektaşımız ve aileleri katıldı.
Okuma Sayısı:93| Haber Tarihi:18.07.2018

KIRKLARELİ BAROSU 65.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇELENK TÖRENİ

BAROMUZUN 65.KURULUS YILDONUMU KUTLAMALARI KAPSAMINDA 17 TEMMUZ 2018 GÜNÜ VİLAYET MEYDANINDA ATATURK ANITINA CELENK SUNULMUŞTUR.
Okuma Sayısı:49| Haber Tarihi:17.07.2018

KIRKLARELİ BARO BAŞKANLIĞI 65.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ BASIN AÇIKLAMASI

Bugün 17.07.1953 yılında temelleri atılan mesleki birlik ve beraberliğimizin simgesi Kırklareli Baromuzun 65. kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecanla kutluyoruz. 65 yıl önce bugün çok zor şartlarda kurulan Baromuz, yine meslektaşlarımızın yılmadan, imece usulü çalışmaları neticesinde bugünlere gelmiş ve bugün itibari ile bünyesinde 246 avukat ve 28 stajyerimiz ile ilimizin önde gelen STK’ları arasında yer almayı başarmıştır. Bu vesile ile kuruluştan bugüne kadar Baromuzun gelişiminde katkısı olan tüm meslektaşlarımıza şükran ve saygılarımızı sunmayı bir borç biliyoruz. ​ Baromuz kurulduğu günden bugüne kadar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği aydınlık yoldan hiç ayrılmamış, Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı kalarak laik, sosyal, insan temek hak ve özgürlükleri ve hukuk devleti kavramlarının gelişimi için yoğun mücadele vermiş, Cumhuriyetin ışığı ile mesleki birlik ve beraberliğimizin simgesi olmuş, olmaya da devam edecektir.
Okuma Sayısı:20| Haber Tarihi:17.07.2018

65.YIL KUTLAMALARI

Okuma Sayısı:196| Haber Tarihi:29.06.2018

SAYIN CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA, SAYIN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA VE KAMUOYUNA