PAKİSTAN-TÜRK AVUKATLAR FORUMU

Okuma Sayısı:2| Haber Tarihi:18.01.2019

MESLEKTAŞIMIZ AV.MÜMÜN NEŞETOĞLU'DAN MUTLU HABER..

Meslektaşımız Av. Mümün NEŞETOĞLU ve eşinin 15.01.2019 tarihinde çocukları dünyaya gelmiştir. Anne ve Babayı Kutlar; Birlikte Sağlıklı, Mutlu Günler Geçirmelerini Dileriz..
Okuma Sayısı:21| Haber Tarihi:16.01.2019

TÜRKİYE BAROLARI KENT VE ÇEVRE KOMİSYONU BULUŞMASI

Türkiye Baroları Kent ve Çevre Komisyonları 12-13 Ocak 2019 tarihinde İzmir de buluştu. İzmir Barosunun ev sahipliğinde yapılan toplantıya Baromuzu temsilen Kent ve Çevre Komisyonu üyesi Av.Halil Erdener AYER katılmıştır.
Okuma Sayısı:35| Haber Tarihi:15.01.2019

BAROMUZA ZİYARET

Adalet Bakanlığı İcra ve İflas Uygulamaları Tetkik Hakimi Sayın Mustafa Selman ÇELİK,Kırklareli Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökhan KAPAĞAN,Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Vahdet YELTEPE ve Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Sayın Cibrail UĞUR 11.09.2019 tarihinde Baromuzu ziyaret etmiştir.
Okuma Sayısı:38| Haber Tarihi:11.01.2019

YARGIDA ŞEFFAFLIĞA İLİŞKİN İZMİR ÇALIŞTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ

Türkiye Cumhuriyeti Yargıtay Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen 3. Uluslararası Yüksek Mahkemeler Zirvesi'nde tekraren teyit edilen "Yargıda Şeffaflığa İlişkin İstanbul Bildirgesi"ve düzeltmelerle kabul edilen "İstanbul Bildirgesi Uygulama Tedbirleri Taslağı" ile avukatların meslek tekeli aleyhine ve adil yargılanma, savunma hakkı ile bağımsız yargı ilkelerine aykırı birtakım düzenlemeler öngörülmüştür.Bu bildirgenin hazırlanması aşamasında TBB ve barolardan temsilciler bulundurulmamış;ileri hukuk sistemlerine sahip ülkelerin yargı mensupları da çalışmada yer almamıştır.Yargıtay, avukatların yokluğunda, yargının ve adliyelerin durumunun tartışıldığı bir çalışma yapmıştır Ancak bizler,avukatların dahil edilmediği hiçbir çözüm sürecinin,sağlıklı ve kalıcı sonuçlar doğuracağına inanmıyoruz.
Okuma Sayısı:32| Haber Tarihi:11.01.2019

ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HK.

Okuma Sayısı:187| Haber Tarihi:09.01.2019

<<<Ocak 2019><<