Tarih: 1.09.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 3077

Değerli Meslektaşlarımız;

Türkiye Barolar Birliği’nde bulunan üretim merkezi aracılığıyla almış olduğunuz sertifikanız BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) tarafından elektronik imza mevzuatında yapılan değişiklik nedeniyle(http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/09/20130919-14.htm) bir kereye mahsus ücretsiz olarak yenilenmiştir.

Yeni sertifikanızın geçerlilik bitiş tarihi ile mevcut sertifikanızın geçerlilik bitiş tarihi aynıdır.

Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için yeni sertifikanızı akıllı kartınıza yükleme işlemini en kısa sürede gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Mevcut sertifikanız bir süre sonra geçerliliğini yitirecektir.

Yükleme işlemini  https://www.turktrust.com.tr/NES_Degisim web sayfasından gerçekleştirebilirsiniz.Sertifika değişim işlemlerinin nasıl yapılacağını gösteren kılavuz sayfanın altında belirtilmiştir.

Birden fazla   sertifikası olan  kullanıcılar, her sertifikası için ayrı ayrı işlemi gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Türkiye Barolar Birliği

Adres: Oğuzlar Mah. Barış Manço Cad. Av. Özdemir Özok Sokak No:8 06650 Balgat / ANKARA

Faks: (312) 286 31 00