Kırklareli Barosu’ndan açıklama
Tarih: 19.07.2016| Okunma Sayısı: 1718

Kırklareli Barosu 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve darbe girişimi sonrasında iptal edilen programla ilgili basın açıklaması yaptı.

Barodan yapılan açıklamada; ‘Nereden ve kimden gelirse gelsin, darbe  girişimlerine karşıyız. Demokrasinin tüm kurum ve kuralları ile işlemesinden, sorunların demokrasi içinde çözülmesinden yanayız. Hukukun askıya alındığı her türlü girişimin ülkemize zarar verdiğini düşünüyor, herkesi hukuk kurallarına uymaya davet ediyoruz. Sorumluların en kısa zamanda hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına inanarak, şehitlerimize Allah’tan Rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz’ denildi.

BARONUN TÖRENİ İPTAL EDİLDİ

17 Temmuz’da gerçekleştirilmesi planlanan Kırklareli Barosu 63’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri de iptal edildi.

Etkinlik iptali ile ilgili yapılan açıklamada da; ‘Ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü koşullar nedeni ile 17.07.2016 pazar gününe planladığımız 63’üncü kuruluş yıl dönümü etkinliklerimiz ve baro hizmet binamızın proje tanıtım töreni iptal edilmiştir. Gelişmelere göre etkinlikler ve tören hakkında ayrıca açıklama yapılacaktır’ denildi.

<<<Aralık 2022><<
Aralık 2022