GEÇTİĞİMİZ YIL KASIM AYINDA ESKİ ARKADAŞI TARAFINDAN KATLEDİLEN LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ÇALIŞAN İLKNUR GÖKAY TUNCEL’İN DAVASININ İLK DURUŞMASI 04.07.2022 TARİHİNDE KIRKLARELİ 1.AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE GÖRÜLMÜŞTÜR.

Geçtiğimiz Yıl Kasım ayında eski arkadaşı tarafından katledilen Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan İlknur Gökay Tuncel’in davasının ilk duruşması 04.07.2022 tarihinde Kırklareli 1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülmüştür.

Duruşmaya Baromuz adına Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ, Baro Saymanı Av. Gökhan KIRKAYAK, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Uğur GÜLSÜM, Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI ile Kadın Hukuku Komisyonu Üyeleri Av. Fatma KÜÇÜK, Av. Süleyman Anıl HUYSAL, Tekirdağ Barosu adına Baro Başkanı Av. Sedat TEKNECİ, Başkan Yardımcısı Av. Egemen GÜRCÜN, Tekirdağ Barosu Kadın Hakları Komisyonundan Av. Fatma Delal DAĞ, Edirne Barosu adına Baro Başkanı Av. Tacettin SİVRİKAYA, Edirne Barosu Kadın Hakları Komisyonundan Av. Bedia MUTLU MİRZABEY, Ankara Barosu adına Av. İrem Esra KÖMÜRCÜ ALTUN, Türkiye Barolar Birliği TÜBAKKOM adına Av. Gül BİRGÜL GÜLSÜM katılmışlardır.

Duruşma öncesinde TÜBAKKOM adına Baromuz Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Ilgaz Lale KOCAKUNDAKÇI tarafından bir basın açıklaması yapılmıştır. Basın açıklamasına bir çok meslektaşlarımız da katılım göstermiştir.