TIP HUKUKU KONFERANSI
Tarih: 13.05.2024| Okunma Sayısı: 77

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Kulübü’nün düzenlediği Baromuzun ev sahibi olduğu "Tıp Hukuku'' Konferansı 13 Mayıs Pazartesi Günü Saat:14:30’da Baromuz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.
Prof.Dr.Dr.H.C. Hakan HAKERİ’nin katkıları ile Baromuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Saat 14.30’da başlayan Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Mithat GÜNEŞ, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU, Dr. Öğr. Üyesi Eray Aksın ATAR, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi ZELİHA TÜRKYILMAZ, Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Ayhan TOSUNOĞLU, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm.Dr.Nilgün Sema ÇOMAKLI,Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr.Okay KAŞIKEMAN, Baromuz avukatları, stajyer avukatları ,Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden değerli hocalarımız ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Prof.Dr.Dr.H.C. Hakan HAKERİ’ ye sağladıkları katkılar dolayısıyla sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

<<<Mayıs 2024><<
Mayıs 2024