ÖZEL LÜLEBURGAZ İNGİLİZCE ZAMANI DİL KURSU EĞİTİM KURUMU İLE YAPILAN PROTOKOL HK.

 

Baro Başkanlığımız ve Özel Lüleburgaz İngilizce Zamanı Dil Kursu Eğitim Kurumu ile yapılan protokol gereğince Baromuz mensubu avukatlarımıza,stajyer avukatlarımıza,1.derece yakın akrabalarına ve baro personeline geçerli olmak üzere %40 indirim sağlayan anlaşma imzalanmıştır.

Anlaşmaya göre;

-Lüleburgaz English Time Dil Okulu,Baromuza kayıtlı avukatlar,stajyer avukatlar ve 1.derece yakın akrabalarına ve baro personeline dil standartlarında verdiği 1 kur eğitimi (A1-A2-B1-B2)sabit olarak 950 TL’den vermeyi,5-13 yaş junior gruplarında uygulanan 6 farklı seviyedeki her kur eğitimi için 1 kur ücreti olarak 1500 TL’den vermeyi,kur bazlı olan ve olmayan özel ders isteklerinde %40 indirim uygulamayı kabul ve taahhüt eder.

-Kırklareli Baro Başkanlığına kayıtlı avukatlar ve stajyer avukatlar indirimden yararlanmak için yaka kartı, kartvizit veya kurum çalışanı olduğuna dair kurumdan aldığı yazıyı kayıt esnasında yanında getirmeleri gerekmektedir.

-Bu protokol Lüleburgaz English Time Dil Okulunda 1 yıl süre ile geçerli olup avukatlara, stajyer avukatlara,1.Derece yakınlarına ve baro personeline özel uygulanan 1 kur 950 TL,5-13 yaş junior gruplarında 1 kur 1500 TL fiyatı piyasa şartları, ürün ve kitap temini vb. giderlerin artması ile uygun ölçüde artış yapma hakkını kendinde saklı tutar. Ancak çalışanlara yapılan %50 ve şirket içi eğitimlere özel derslerde uygulanan %50 indirim oranının 1 yıl süre içerisinde değişmeyeceğini taahhüt eder.