2017-2018 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ
Tarih: 5.09.2017| Okunma Sayısı: 1824

2017-2018 Adli Yıl açılışı vesilesi ile Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikler kapsamında, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından 05.09.2017 tarihinde Atatürk anıtına çelenk sunularak, aramızdan ayrılan tüm yargı mensupları ve hukukçular anısı için saygı duruşunda bulunulmuştur.

Çelenk sunma törenine Kırklareli Cumhuriyet Başsavcıları Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı, Kırklareli Barosu Başkanı, Lüleburgaz Başsavcısı Merkez ve mülhakat ilçeler Hakim Savcılarımız, meslektaşlarımız ve adliye personelimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Kırklareli Baro Başkanlığı 2017-2018 Adli Yıl Açılış Mesajı

Baro Başkanımız Av. Turgay HINIZ’ın 2017-2018 Adli yıl açılış konuşması

2017-2018 Adli Yılı nedeniyle çelenk törenini takiben Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından Kırklareli Özel İdaresi Cazibe Merkezinde, Kırklareli Valisi sayın Orhan ÇİFTÇİ, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı sayın Ozan KAYA, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Soner GÜL, Adalet Komisyonu Başkanı sayın Vahdet YELTEPE, Kırklareli Üniversitesi Rektörü sayın Prof.Dr.Bülent ŞENGÖRÜR, Baro Başkanı Sayın Av.Turgay HINIZ, İl Jandarma Komutanı sayın J. Alb. Kadir OĞUZ, İl Genel Meclis Başkanı Saffet ÜRESİN, İl Özel İdare Genel Sekreteri sayın Ziya ESER,İl Emniyet Müdürü sayın Erkin ADALAR merkez ile mülhakat ilçeler hakim savcıları, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, avukat meslektaşlarımız, Baro çalışanları ve basın mensuplarının katılımıyla adli yıl açılış kokteyli düzenlendi.

Yeni adli yılın, tüm halkımız ve meslektaşlarımız açısından adaletli,huzurlu ve başarılı geçmesi, dilekleriyle etkinlik son buldu.

<<<Mart 2024><<
Mart 2024