2016-2017 Adli Yıl açılışı
Tarih: 1.09.2016| Okunma Sayısı: 1985

2016-2017 Adli Yıl açılışı  vesilesi ile  Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından ortaklaşa  düzenlenen etkinlikler   kapsamında, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baromuz tarafından 01.09.2016 tarihinde Atatürk anıtına çelenk sunularak, aramızdan ayrılan tüm yargı mensupları ve hukukçular anısına  için  saygı duruşunda bulunulmuştur.

Çelenk sunma törenine Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı, Kırklareli Adalet Komisyonu Başkanı, Kırklareli Barosu Başkanı,  Merkez ve mülhakat ilçeler Hakim Savcılarımız, meslektaşlarımız ve adliye personelimiz katılmıştır.

Çelenk törenini takiben baromuz tarafından Kırklareli Adliyesi Ağır Ceza Duruşma Salonunda, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı sayın İlyas YAVUZ, Adalet Komisyonu Başkanı sayın Vahdet YERTEPE, Baro Başkanı sayın Av. Harun SAYGILI, merkez ve mülhakat ilçeler hakim savcıları, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri,  avukat meslektaşlarımız,  basın mensuplarının katılımıyla adli yıl açılış kokteyli düzenlenmiştir.

Yeni adli yılın, tüm halkımız ve meslektaşlarımız açısından huzurlu ve başarılı geçmesi, dilekleriyle etkinlik son buldu.

<<<Mart 2024><<
Mart 2024