Tarih: 29.11.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 1382

BASIN AÇIKLAMASI

28 Kasım 2015 günü Diyarbakır Barosu tarafından  Sur ilçesinde bulunan Dört Ayaklı Minare önünde düzenlenen basın açıklaması esnasındaki terör saldırısında, Baro Başkanımız Tahir Elçi ile iki polisimizin hayatını kaybetmesinden ve çok sayıda kişinin yaralanmasından ötürü  derin üzüntü duyuyor, bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Eylemin sadece Baro Başkanımıza yönelik olmadığını, adalet sistemimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, barışı ve kardeşliğimizi hedef aldığını açıkça ifade ediyor,   bu ve benzer  saldırıların bizleri yıldırmayacağını, birbirimize daha çok kenetleyeceğini bir kez daha tekrarlıyoruz.

Başkanımıza ve aynı saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, tüm meslektaşlarımıza, hukuk camiasına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenlerin ve arkasındaki güçlerin bir an önce meydana çıkartılmasını, gereken cezaya çarptırılmalarını sabırsızlıkla beklediğimizi ve takipçisi olacağımızı kamu oyu ile paylaşıyoruz.

Kırklareli Baro Başkanlığı

<<<Nisan 2024><<