Baromuz Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerine Kavuşmaya Artık Çok Yakın
Tarih: 6.03.2014 22:00:00| Okunma Sayısı: 3999

Uzun zamandır hayalini kurduğumuz hizmet binası ve sosyal tesislerimize kavuşmak için ilk adım 06.03.2014 tarihinde atıldı.

Yeni yapılacak adliye binasının hemen  yanında, toplam alanı 987 m2 olan taşınmaz, başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Av. Sayın Metin FEYZİOĞLU olmak üzere Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin ve çalışanlarının samimi destekleri ve gayretleri ile baro binası ve sosyal tesis yapılmak üzere satın alındı.

Tapu işlemleri 06.03.2014 günün Türkiye Barolar Birliği Birlik Müdürü İrfan ÖZTÜRK ve Ufuk AKSOY’ un katılımı ile tamamlanan taşınmazın tüm meslektaşlarımıza, hukuk camiasına ve Kırklareli halkına hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu vesile ile, başta Türkiye Barolar birliği Başkanı Prof. Dr. Av. Sayın Metin FEYZİOĞLU olmak Türkiye Barolar Birliğinin tüm yönetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına, bizlere yaşattıkları bu mutluluktan ötürü teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamı  dileklerimizle, takdir ve minnetlerimizi sunarız.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024