KIRKLARELİ BAROSU İLE ENER AKADEMİ DANIŞMANLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ARASINDA GERÇEKLEŞEN İŞ BİRLİĞİ HK.
Tarih: 19.11.2021| Okunma Sayısı: 569

Kırklareli Barosu ile Ener Akademi Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. arasında gerçekleşen iş birliği çerçevesinde, baromuz üyesi meslektaşlarımız ve stajyer avukat meslektaşlarımız, Ener Akademi’nin mevcut ve yeni eğitimlerine indirimli kayıt yapma hakkına sahip olacaklar. Bu kapsamda, Ener Akademi tarafından belirlenen eğitim ücreti üzerinden %40 oranında indirim yapılacaktır. Eğitim ücretleri, kayıt sırasında Ener Akademi tarafından belirlenecek usule göre peşin, havale/eft veya kredi kartı ile taksitli olarak ödenebilir. İndirimden yararlanmak için, satın alırken KIRKLARELIBARO indirim kodunu girmeniz ve kayıt sonrası, Kırklareli Barosu mensubu olduğunuzu gösterir avukat kimlik kartı/stajyer avukat kimlik kartını Ener Akademi’ye ibraz etmeniz yeterli olacaktır. Devam eden ve yaklaşan eğitimlere, www.enerakademi.com linkinden ulaşabilirsiniz.

İrtibat ve Başvuru için: İletişim : 0(543) 124 36 37

E-posta : info@enerakademi.com Web : www.enerakademi.com

Hukuk alanında meslek içi eğitimler planlamak adına kurulan Ener Akademi, ilk gerçek zamanlı online eğitimi olan Ceza Avukatlığı Uzmanlık Eğitimi’ne Aralık ayında başlıyor. 48 saat süren ve içeriğinde Ceza Hukuku’nun yanı sıra psikoloji, diksiyon, iletişim ve ikna teknikleri eğitimlerinin de yer aldığı ve Onursal Misafir Kürsü Başkanlığını Prof. Dr. Feridun YENİSEY’in yaptığı bu eğitimin eğitmen kadrosunda;

Prof. Dr. Feridun YENİSEY (Onursal Misafir Kürsü Başkanı)

Prof. Dr. Ahmet GÖKCEN

Prof. Dr. Nevzat ALKAN

Doç. Dr. Mehmet Emin ALŞAHİN

Dr. Doğan GEDİK (İst. BAM 19. CD Üyesi)

Cumh. Savcısı Dr. Cengiz APAYDIN

Dr. Kerim ÇAKIR

Dr. Ertuğrul ÜNAL

Av. Faruk Emre AKI

Doç. Dr. Can ÇALICI (Avukatlar İçin İletişim)

Doç. Dr. Zeynep Belma GÖLGE (Psikoloji)

Taylan ERLER (Diksiyon)

Av. Arb. Selçuk ENER (İkna Teknikleri ve Algı Yönetimi)

İsimler yer alıyor. Avukatların uygulamadaki eksikleri nazara alınarak hazırlanan müfredata ve eğitme dair detaylı bilgiye, https://enerakademi.com/sertifikali-ceza-usul-uzmanlik-egitimi linkinden ulaşabilirsiniz. Eğitime katılım 100 kişi ile sınırlıdır. Eğitim sonunda İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi tarafından e-devlet onaylı sertifika verilecektir. Katılmak isteyenler yukarıdaki linkten eğitime kaydolabilirler.

<<<Mart 2024><<
Mart 2024